Gate terminal logo

Open sollicitatie

Wie zijn wij.

Gate terminal op de Maasvlakte in Rotterdam is de eerste en enige LNG-importterminal in Nederland. Wij zijn een joint venture van Gasunie en Vopak en verzorgen de aan- en doorvoer van LNG voor onze klanten. LNG (vloeibaar aardgas) komt per tanker binnen vanuit vrijwel alle continenten. In de tanks kan een grote hoeveelheid LNG worden opgeslagen. De terminal werkt als een hub. Het product wordt omgezet in aardgas en komt via pijpleidingen in het Europese distributienetwerk óf het wordt teruggeladen in kleinere schepen en vrachtwagens voor verdere verspreiding naar andere locaties.

LNG is een belangrijke alternatieve brandstof voor vervoer per schip of vrachtwagen over lange afstanden. Het is momenteel het beste alternatief voor diesel en stookolie in de transportsector. Vrachtwagens die op LNG rijden en schepen die op LNG varen hebben een lagere uitstoot van vooral fi jnstof en zwaveloxides en zijn bovendien stiller.

.

Wij bieden je een boeiende baan in de groeiende LNG sector binnen een afdeling met veel uitdagingen, korte lijnen en een prettige informele werksfeer. Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij staan open voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen durven nemen. Ons team is deskundig, energiek en altijd bereid om klanten de beste oplossing te bieden.

Mocht je vragen hebben over Gate Terminal neem dan contact op met Kirsten Pegels 06 42 26 36 15 recruitment@gateterminal.com.

  • Locatie:
  • Zuid-Holland

  • Informatie:
  • Contract

  • Fulltime

  • Dag