Gate terminal logo

Het bedrijf

Op de Maasvlakte, op het uiterste punt van Nederland, waar ooit de golven van de Noordzee vrij spel hadden, werkt een energieke groep professionals. Voor onze klanten draagt Gate terminal zorg voor opslag en transport van vloeibaar aardgas. Bij Gate terminal werken we met elkaar, met opgestroopte mouwen en met plezier.

Gate terminal is dé LNG hub van Europa – een professionele toegangspoort voor LNG dat uit de gehele wereld wordt aangevoerd.

De importterminal op de Maasvlakte in Rotterdam draagt bij aan de aardgasvoorziening in Nederland en Noordwest-Europa. Voor zijn klanten ontvangt Gate terminal LNG, slaat het op, maakt het weer gasvormig en brengt het vervolgens in het gastransportnetwerk voor distributie naar huishoudens en industrie.

Enthousiast geraakt over Gate terminal? Kijk dan eens op bij onze vacatures of neem contact op via recruitment@gateterminal.com

Gate Terminal Het bedrijf: Denktanks gezocht

Denktanks gezocht!

Welke functie je ook gaat vervullen, je kunt altijd een pionier zijn. Bij ons is volop ruimte voor eigen initiatief en doorgroei mogelijkheden. Wij staan open voor goede ideeën en medewerkers die verantwoordelijkheid nemen. Zij zijn deskundig, energiek en altijd bereid om onze klanten de beste oplossing te bieden. Gate terminal medewerkers hebben een uiteenlopende achtergrond. Denk aan procestechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, economisch en administratief. Als je een relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau hebt en Nederlands en Engels goed beheerst, kun je hier je energie kwijt. Je leert veel bij ons, maar wij willen ook graag van jou leren.

Geef jij ons de juiste energie?

Weer of geen weer; op het uiterste punt van de Maasvlakte trekken onze buren graag een baantje tussen de schepen door. Zich niet bewust dat Gate terminal LNG vloeibaar aardgas omzet in aardgas. Voor industrie en huishoudens.

Terwijl de zeehonden heerlijk liggen te luieren op het strand, levert Gate terminal een grote bijdrage aan de aardgasvoorziening in Nederland en Noordwest-Europa en breiden wij onze capaciteit nog verder uit. Bovendien speelt aardgas een cruciale rol in de energietransitie. Kortom, economie en ecologie gaan hand in hand bij Gate terminal.

Wil jij energie toevoegen aan één van de grootste en meest moderne LNG terminals in Europa? Neem dan contact met het recruitment team van Gate terminal op.